top of page
20200524_161312_edited.jpg

HIER HEB JE EEN VOETJE VOOR!

Ontspan, geniet,laad op 

wie ben ik...

Liese Dewaele is een voetreflexologemassagetherapeute en topograaf.

Als dochter van een voetreflexologe heb ik voetreflexologie bijna met de paplepel binnengekregen. Mijn honger naar het technische, bouwkundige aspect van het leven zond me echter eerst richting de landmeetkunde. Als topograaf heb ik enkele jaren voor de overheid meetopdrachten en andere technische opdrachten uitgevoerd.

Van zodra ik zwanger was van onze eerste oogappel, kwam de nood en zin er me te laten scholen in de voetreflexologie om zelf de zorgen te kunnen toedienen die ik van m'n moeder steeds gekregen heb.  In 2018 was het dan zover, na de geboorte van onze 2e zoon startte ik na m'n werkuren met de opleiding voetreflexologie, samen met de opleiding beroepsbekwaam masseur. 

Tijdens de zwangerschap van onze dochter kon ik dan helemaal genieten van de laatste opleidingsmaanden voetreflexologie en enkele maanden voor haar geboorte studeerde ik af. 

In tussentijd volgde ik tevens nog een cursus deep tissue/topsport massage, om onder andere de orthopedische klachten van mijn echtgenoot te kunnen helpen ondersteunen. Alsook diepgaandere losmaaktechnieken voor het onderbeen en de voet.

Voor baby's volgden er enkele bijscholingen rond baby- en kinder-voetreflexologie en de methode van Anna-Kaarina Lind voor reflexologie en reflux.

Samen met enkele professionals van de regio engageer ik me bovendien nog voor Complement. Samen willen wij graag een kwaliteitsvol, holistisch zorgteam vormen voor ouders met een kinderwens. Bijscholingen en intervisies rond fertiliteit komen dus ook regelmatig op mijn programma te staan. 

Liese_edited.jpg

"When you touch one thing with deep awareness,
 you touch everything.
"

- Lao Tzu 

Liese
Het is een record dat ik al een hele maand niet ziek geweest ben. 💪🏻
Ik had ook duidelijk meer energie na de laatste behandeling. Nog wat misselijk, maar niet meer moeten overgeven. 🙏🏻♥️
Vorige week een eerste positief signaal, gisteren bevestigd door een positieve bloedafname.
Babymassage.jpg
Behandelingen

PRAKTIJKAANBOD

VOETREFLEXOLOGIE

Bewerking van de reflexpunten en -zones op de voet, die een weerspiegeling zijn van alle weefsels en organen van het lichaam.

BABYREFLEXOLOGIE

Helende massage voor baby's, aangepast aan de nood van de baby en/of de ouders.

OORKAARSEN

Bijzonder ontspannende ervaring met natuurlijke oorkaarsen, volgens traditioneel recept met de hand vervaardigd.

DEEP TISSUE

Een stevige massagevorm die diep op de spieren en het bindweefsel van het lichaam inwerkt en zo chronische spierspanning en andere blessures verhelpt.

GBF-11.jpg
Mag ik morgen terugkomen met ****? Ze is al heel de dag zo rustig en slaapt zo flink😍 
Zotjes wat jij allemaal in een uurtje en een paar voeten kan ontdekken van een mens!
Al 2 dagen een rustige baby die tussendoor enorm happy is en lacht en rustig diep slaapt. Zelfs met grollen er bij. Nog niet gehad sinds de geboorte!

TE LANDE

Zevekotestraat 32

8908 VLAMERTINGE

Tel: 0479 12 00 74

info@liesedewaele.be

Contact
bottom of page