20210314-_C3A1635.jpg

Wat als zwanger worden niet zo vanzelfsprekend is.

Meer en meer merk ik dat toekomstige ouders op zoek zijn naar ondersteuning bij hun kinderwens. Chinese geneeskunde kan hierin heel aanvullend zijn.

 

 

Samen gaan we op zoek hoe we het lichaam kunnen ondersteunen om een zwangerschap te bevorderen.

Het is fout te denken dat infertiliteit moeilijker te behandelen is dan andere aandoeningen. Het is echter wel belangrijk om eerst uit te sluiten of er medisch fysiek iets aan de hand is.

Raadpleeg altijd eerst uw behandelende arts.

Aanvullend kan dan gewerkt worden met acupunctuur bij een natuurlijk traject, maar even goed bij kunstmatige inseminaties en IVF-trajecten.

Via acupunctuur, kruiden, voedingsadvies en bespreken van de levensstijl proberen we de onderliggende mechanismen die verantwoordelijk zijn voor een zwangerschap te versterken. We willen ook begrijpen waarom een disbalans is ontstaan. 

Dieet, emoties, leefomstandigheden spelen hierbij ook een belangrijke rol. Zo kan je als toekomstige ouder bijdragen in het proces.

Laat ons het vruchtbaar maken vergelijken met een wijnbouwer die zijn wijn wil verbouwen op de Noordpool (te koud), of in de canyons (stagnatie van Qi en bloed), of in een brandend bos (hitte in het bloed).

 

 

We moeten er dus voor zorgen dat de omstandigheden voor de wijnbouwer terug gunstiger kunnen worden om een kwalitatief goede wijn te produceren.

Een goede samenwerking tussen patiënt en hulpverlener, vertrouwen en de liefde tussen jullie als koppel blijft hierbij het allerbelangrijkste!

Bloem_complement_wit.png
Bloem_complement_wit.png
Bloem_complement_wit.png
Bloem_complement_wit.png
Bloem_complement_wit.png

Laat ons niet vergeten dat de liefde hier het allerbelangrijkste blijft.

Lieselotte Heyte

Lieselotte Heyte.png

0497 30 64 47

BE0660.896.335

katherine-hanlon-QgcdtM9rA5s-unsplash.jp
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Vind ons op social media